Oulun Neon Oy

Valomainostehdas

Oulun Neon Oy

Oulun Neon on valmistanut tuhansia valomainoksia Suomeen ja myös rajojen ulkopuolelle. Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Suomen aluella, sopimuksesta pidemmälläkin. Autamme sinua löytämään yrityksellesi soveltuvat valomainosratkaisut. Valmistamme tuotteemme parhaimmista materiaaleista, joiden kestävyys on testattu käytännön olosuhteissa.Valomainokset

Neonputkilla valaistut mainokset Neonvalo on näyttävä, kirkas ja kestävä. Neonputkilla voidaan toteuttaa mitä erilaisimpia rakenteita. Yleisimpiä ovat erillisistä neonkirjaimista kootut valomainostekstit.

Neonvalot

Neonkirjainten vakiorakenteet ja lukuetäisyydet. Neonputkia käytetään paljon sisustuksessa luomaan toimitiloille, näyttelytiloille, laivoille ja myöskin koteihin tunnelmaa ja näyttävyyttä. Putket tehdään käsityönä ja koepoltetaan, jolloin tarkastetaan putkien toimivuus. Oulun Neon Oy:n neonputket ovat aina takuutyötä.

Näyttölaitteet

Asennus ja huolto

Neonputki on pitkäikäinen. Sen keskimääräinen ikä on 15 000 tuntia. Eräät valmistamamme valomainokset ovat kestäneet rikkoutumattomina jopa yli 15 vuotta. Kaikilla valmistamillamme huoltoputkilla ja vaihtamillamme neonmuuntajilla on aina vuoden takuu.