Tarraserif Oy on ostanut Oulun Neon Oy:n liiketoiminnan

Oulun Neon Oy on Pohjois-Suomen vanhin valomainoksia ja mainoslaitteita tekevä yritys. Yrityksen asiakkaina on huoltoasemia, kiinteistöyhtiötä, kauppaketjuja ja eri alojen yrityksiä ympäri Suomen. Liiketoimintakaupan jälkeenkin Oulun Neonin tuotanto jatkuu Haukiputaan Holstinmäellä ja yrityksen 5 työntekijää siirtyvät Tarraserifin palvelukseen.

Oulun Neon Oy:n toimitusjohtaja Lauri Mikkonen: ” Olemme tunnettuja laadukkaista valomainoksista. Luotettavan toiminnan johdosta pisimmät asiakassuhteet ovat usean vuosikymmenen mittaisia. Nykyisin asiakkaat toivovat suurempia kokonaisuuksia brändi-ilmeiden toteutuksissa. Yhteistyö Tarraserifin kanssa on vastaus näihin toiveisiin. Samalla järjestely mahdollistaa oman roolini muuttamisen hektisestä yrityksen vetovastuusta. Jatkossa pystyn myös panostamaan enemmän yrittäjäjärjestön toimintaan.”

Tarraserif Oy:n toimitusjohtaja Arto Tahkola: ” Oulun Neonilla on 50 vuoden kokemus ja osaaminen vaativista tuotteista ja toteutuksista: valomainoslaatikot, irtokirjainmainokset, ledvalomainokset ja mainospylonit. Lähdemme innolla kehittämään sekä markkinointia että tuotantoa kasvavin resurssein. Lauri jatkaa yrityksessä siirtymäajan, mutta alamme hakemaan tehtaalle uutta vetäjää.”

Tarraserif on erikoistunut yritysten brandi-ilmeen toteutuksiin ja vaativaan messurakentamiseen. Asiakkaina on merkittäviä kuljetusalan, kaupan ja teollisuuden toimijoita sekä pk-yrityksiä ympäri Suomen.

Tarraserif-ryhmän pääpaikka on Oulussa ja tehtaat lisäksi Helsingissä ja Haukiputaalla. Tarraserif toimii nyt 50 ammattilaisen voimin.

Lisätietoja antavat mielellään

Tarraserif Oy
Arto Tahkola
toimitusjohtaja, KTM
p. 0400 687870
arto.tahkola@tarraserif.fi
www.tarraserif.fi
www.mainosoilio.fi

Oulun Neon Oy
Lauri Mikkonen
toimitusjohtaja
p. 040 5117 366
lauri.mikkonen@neonpojat.fi